Handelsbetingelser

Vilkår
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Amaida.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Amaida.dk.

Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte varer.

Betaling
Alle priser på Amaida.dk er angivet i DKK og inkl. 25% dansk moms.
Der kan betales med mobilepay, dankort, visa og mastercard via sikker handel igennen epay.

Betaling med erhvervs mastercard tillægges transaktions gebyr fra epay.

Beløbet hæves ved afsendelse af ordren.

Handler du for en offentlig institution kan du kontakte os hvis du ønsker at betale med EAN nr.


Levering
Alle ordrer bliver pakket og afsendt inden for 1-2 hverdage efter betaling er modtaget. Special bestillinger der skal rettes i størrelsen eller farven kan tage et par dage ekstra alt efter travlhed. Der sendes bestillinger alle mandage, onsdage, torsdage og fredage frem til lukketid i butikken.

Alle bestillinger til Danmark sendes med DAO 365 til hjemmelevering eller nærmeste pakkeshop alt efter ønske. Levering med DAO tager 2-4 dage.

DAO leverer kun til privat adresser, hvorfor alle bestillinger der er angivet til at blive leveret til firma adresse vil blive sendt til afhentning i nærmeste pakkeshop.

Ordrer over 1500,- vil blive sendt med GLS uden omdeling.

Der er fast fragt takst på 39kr uden omdeling og 41kr med omdeling til Danmark. Gratis fragt ved køb for min. 500kr

Minimums køb på 50kr pr. ordre.

Bestillinger til Grønland, Færørerne og øvrige udland sendes med brevpost uden tracking.


Fortrydelsesret
Amaida.dk tilbyder 14 dages retur- og fortrydelsesret. Varerne skal returneres i original emballage, og være pakket i beskyttende emballage som ved modtagelsen fra Amaida.dk. Køber afholder selv omkostninger i forbindelse med returnering af varer. 

Hvis oprindelig køb har modtaget gratis fragt og beløbet efter refundering kommer under grænsen for gratis fragt (500,-) fratrækkes fragtbeløbet på 39kr refunderingsbeløbet.

Levering og håndterings gebyr returneres ikke.

Amaida.dk skal kontaktes inden returnering på sidsel(snabela)amaida.dk eller på telefon 3121 3676

Speciel fremstillede smykker eller smykker bestilt i ændrede længder samt afmålte metervarer byttes ikke og tages ej retur.

Reklamation

Kontakt Amaida.dk på sidsel(snabela)amaida.dk eller på telefon 3121 3676 hvis der skulle være noget galt med dine varer ved modtagelsen.

Der er i følge købeloven 24 måneder reklamations ret. Dette gælder ikke for perler der mister farven eller bliver slidt på anden vis, ligesom alle metal dele vil ændre sig naturligt over tid og der derfor ikke er reklamation på dette.

Natursten ændrer farve i forbindelse med lyspåvirkning eller berøring med saltvand/sved hvorfor der heller ikke er reklamations ret på dette.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.